Dr Tullio Simoncini har i sin forskning visat ett starkt samband mellan cancer och växt av svamp. Något som den traditionella cancerforskningen eller sjukvården inte alls är intresserad av att ta del av, trots att de själva kört fast och stått och stampat på samma fläck under 20 års tid. Ökande ohälsa ger forsknings- och läkemedelsindustrin luft under vingarna och ökande resurser att bygga ut sitt imperium för.

5613858670_cancercures_xlarge

Skälet till detta ointresse är krasst ekonomiskt. Ju fler som får cancer, ju större anslag till cancerforskning och ju större blir läkemedelsförsäljning, där cancerläkemedel beräknas bli nästa storsäljare.

Därför bekämpas allt som kan förebygga eller bota cancer på annat sätt än med patenterbara dyra läkemedel. Därför blev Dr Tullio Simoncini berövad sin legitimation och dömd till fängelse. Han utgör ett hot mot ett lönsamt monopol på ohälsa, där cancer beräknas stå för en stor del av tillväxten. Om varannan får cancer blir det klirr i kassan.

Dr Tullio Simoncini skulle kommit till Sverige och berättat om sin syn på vad cancer är och om alternativa behandlingar (som han själv provat på sina patienter, med mycket gott resultat) men tyvärr blev resan till Sverige hindrad p.g.a hot.

Källa

“Hur länge vi behöver vänta på förebyggande åtgärder för att motverka cancer, beror på hur länge dumhetens profeter kommer att fortsätta att sätta käppar i hjulet för de som vill omsätta den samlade naturvetenskapliga kunskapen till praxis. Under tiden kommer miljontals att dö av cancer i onödan.” Citatet av Otto Warburg, dubbel Nobelpristagare i medicin.

Hela artikeln, läs om fler läkare och vetenskapsmän som simmat mot strömmen men blivit avfärdade.

Varför frågar ingen i ansvarig ställning efter orsaken till varför cancer ökar explosionsartat? Förebyggande åtgärder t.ex kostförändringar lyser med sin frånvaro. Myndigheter visar svagt intresse t.ex. Livsmedelsverket får fortsätta ge kostråd som göder just cancer, den så kallade tallriksmodellen en extrem HCLF kost (Hög kolhydrat+Låg fett) serverad med saft och en liten efterätt, fortsätter att serveras till både cancerpatienter och diabetiker på sjukhus.