ProViva tycker att vi måste stressa mindre kring vår hälsa och det är verkligen en bra tanke men för att nå dit vill ProVivas att vi dricker mer av deras sockerdrycker med runt 100 gram socker per liter.
Det är 28 sockerbitar per liter!!

Att dricka socker är skadligt och ger ökad hunger, ökad vikt, ökat beroende, ökad ångest och ett ojämnt blodsocker.

På Provivas hemsida kan man läsa hur Mia Skäringer ”krånglat färdigt med sin kropp” liksom om ProVivas egen rapport om hälsostress och att ”hitta balans”

-Kan 28 sockerbitar per liter, ge förbättrad hälsa och minskad hälsostress? Inte så troligt.

Kommentar:
Probiotika är idag ett välkänt begrepp och det är bakterier, livsmedel eller magdroppar etc från apotek som innehåller de bakterier som förbättrar din tarmflora. Problemet är bara att få av de goda bakterier vi äter att överleva ända ner till tarmen. Prebiotika är bakteriemat, sådant som matar dina kompisar bakterierna i din tarm t.ex pysylliumfrön, chiafrön, hela linfön (ej krossade) m.fl.

foot_01

Idag 2014-03-27 

Tog Mia Skäringer ett klokt beslut och hoppar nu av det kritiserade samarbetet med Provivas sockerdrycker i sin blogg skriver hon om sin impulsivitet och att hon inte alltid tänker efter, ”för jag saknar strategitänket.”

”Därför är jag så oändligt sårbar och naiv. Och det smakar och det kostar. Och jag har heller inga rådgivare som säger vad man förväntar sig av mig. Som hjälper mig att inte välja fel. Jag är bara jag. Och jag väljer fel men ändå rätt. Och det blev skeppsbrott i media”, skriver hon.